“De klant wenst vooralsnog anoniem te blijven, maar heeft aangegeven erg verrast te zijn met de enorme energiewinst. Dat daarbij ook nog een hogere lichtintensiteit werd bereikt, was de 2e positieve ervaring met de toegepaste high bays.”

Het bedrijf ontwerpt en levert apparatuur voor de internationale delfstoffenindustrie. Wat zij doen is heel belangrijk, zeggen ze zelf. Maar op welke manier? Dat maakt pas het echte verschil.

Of je nu zoekt naar installaties op het vaste land, in zee, of drijvend; hun teams zullen aan de eisen van de opdrachtgever voldoen. Er worden voornamelijk warmtewisselaars gemaakt. Een zeer hoogwaardig productieproces dat aan de strengste internationale veiligheidswetgevingen moet voldoen.

De productiehal van 70 x 20 x 13m werd verlicht door 450W hogedruk natriumlampen.

Op basis van een lichtplan voor de hal zijn de lampen vervangen door led high bay lampen van 180W. Met een kleurtemperatuur van 5500K. Dit betekent een energiereductie van 63%! Dit type lamp is efficiënt door de geringe reflectieverliezen. Het licht wordt in een nauwe bundel naar beneden gericht. En daardoor geschikt voor w productiehallen met hoogtes van 10 tot 30m. De lamp heeft een aantal patenten. O.a. op de wijze van koeling van de led zelf en de behuizing.

©Copyright 2019 - Echtlicht Advies - Onafhankelijk lichtadvies
Call Now Button