Kerssens Kozijnen Grootegast.

Maatwerk Kozijnen

Jouw wensen of die van je klant zijn persoonlijk en specifiek. Een standaard kozijn voldoet daarom niet altijd aan jouw wensen. Ben je op zoek naar een kozijn, maar is de afmeting afwijkend? Geen probleem! Kerssens Kozijnen maakt maatwerk kozijnen van uitstekende kwaliteit. Wij begrijpen dat je niet lang wilt wachten op de kozijnen. Wij maken gebruik van de Saomad Woodpecker. Hierdoor kunnen wij jouw maatwerk kozijnen zeer snel op maat maken.

Bedrijfsverlichting met armatuur en led TL lampen

Kerssens Kozijnen ging nieuw bouwen in Grootegast en zocht voor de verlichting een goede partner.

Een half jaar voor de bouw kwamen we met elkaar in contact. Op basis van de bouwtekeningen hebben we een plan gemaakt en een offerte uitgebracht. Later bleek dat er ook van een collega een aanbieding was met high bays: Dit zijn industrielampen ter vervanging van de bekende metaloïde lampen van 400W.
EchtLicht vond dit echter niet de meest passende lamp voor een fabriek waar kleuren en de kwaliteit van de laklaag beoordeeld moesten worden. Daarom boden wij een armatuur met led TL lampen aan. Die hebben een lichtbeeld dat zich beter leent voor de werkzaamheden bij Kerssens Kozijnen.
Om Kerssens te overtuigen ging de directeur mee naar Tolsma Tanks (high bays) en Van Der Eems (armaturen met led TL lampen). De beslissing was snel gemaakt: De oplossing á la Van Der Eems.

Het armatuur met lampen

Een waterdicht slagvast armatuur met 2 hooglumen led buizen van 4500lm/st.

Kwalitatief hoogstaande led buizen met 160 lumen/W en dubbele driver.

 

Echtlicht voor uw bedrijf?

Ook voor uw bedrijf of kantoor hebben wij oplossingen op maat. Neem voor een maatwerk advies contact op.

Stuur ons een mail of bel ons op 0513-744105
©Copyright 2019 - Echtlicht Advies - Onafhankelijk lichtadvies
Call Now Button